RODO - dokumentacja, wdrożenie, szkolenia, audyt, nadzór

Dodane: Wtorek, 23 Październik, 2018  21:25
  • Kategoria: Usługi i firmy / Pozostałe usługi

Opis oferty:

Oferujmy usługi w zakresie ochrony i przetwarzania danych osobowych zgodnie z przepisami Rozporządzenia UE z 27 kwietnia 2016 r., tzw. RODO.

W ramach świadczonych usług oferujemy: przygotowanie dokumentacji firmy (zgodnej z RODO, ustawą o ochronie danych osobowych oraz przepisami regulującymi poszczególne profile działalności), szkolenia pracowników, wdrażanie dokumentacji, audyty, konsultacje.

W zakresie dokumentacji dla naszych klientów wykonujemy m.in.:
- politykę ochrony danych osobowych,
- rejestr czynności przetwarzania danych,
- analizę ryzyka,
- zarządzanie incydentami,
- procedurę zgłaszania naruszeń,
- wykaz i inwentaryzację zbiorów danych,
- dokumentację dodatkową: umowy powierzenia danych osobowych, oświadczenia, klauzule itp.

Posiadamy doświadczenie w zakresie prowadzenia szkoleń zarówno dla administratorów danych jak i pracowników, przygotowywania dokumentacji RODO zgodnej z profilem działalności klienta, certyfikat Inspektora Ochrony Danych, doświadczenie w sporządzaniu i wdrażaniu dokumentacji.

W oparciu o umowy cywilnoprawne przejmujemy funkcję i obowiązki inspektora ochrony danych osobowych.

Cenę usługi ustalamy indywidualnie uzależniając ją od ilości przetwarzanych danych i wielkości przedsiębiorstwa.

Zapraszamy do kontaktu:
Biuro Usług Kadrowo-Płacowych SSC
telefon: 796 854 555 796 - pokaż numer telefonu -
ul. Izy Zielińskiej 13a 96 -300 Żyrardów
Napisz wiadomość

Napisz wiadomość

Uzupełnij adres e-mail Wpisz poprawny adres e-mail
Uzupełnij treść zapytania Treść zapytania musi być dłuższa niż 2 znaki
Dodaj załącznik
Max. 5MB, Dozwolone:jpg, jpeg, png, doc, docx, pdf, gif, html, txt.
Potwierdź, że jesteś człowiekiem
Żyrardów
Justyna
Na Lento.pl od 02 gru 2014
Strona użytkownika
Obserwuj
  • Wypromuj
  • Zgłoś naruszenie
  • Drukuj ulotkę
  • Edytuj/usuń
Zgłoś opinie